Mar Valero, Ariadna Mulet, Elna Montaner i Paula Pineda a la 1a. Volta d’Iniciació

En la segona convocatòria dels campionats d’iniciació provincials a Tàrrega; Mar Valero, a la categoria B, i Ariadna Mulet, Elna Montaner i Paula Pineda de la categoria D gran, destaquen en la seva categoria

per Redacció, Solsona, 11 de març de 2018 a les 18:22 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 11 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Ariadna Mulet, Elna Montaner i Paula Pineda de la categoria D gran


El passat cap de setmana, dies 10 i 11 de març, al pavelló poliesportiu Sant Josep de Tàrrega, tingué lloc la segona convocatòria de les primeres Voltes d’Iniciació. El club amfitrió, el CPA Tàrrega, va encarregar-se de l’organització de la competició i, juntament amb la Federació Catalana de Patinatge Artístic de la Territorial de Lleida, van coordinar un excel·lent dispositiu per rebre i aplegar més d’un centenar de patinadors i patinadores, amb els seus respectius clubs, pares mares i acompanyants, durant tota la jornada.

Mar Valero de la categoria B


En aquesta primera competició, les protagonistes van ser les patinadores del C.P. Solsonès de les categories D gran i B: Mar Valero, Ariadna Mulet, Elna Montaner i Paula Pineda. Totes quatre, van encetar la primera volta amb una primera actuació brillant i van poder mostrar un bon patinar, acompanyat d’una música alegre i d’una coreografia que, les nostres patinadores, van saber interpretar d’allò més bé.
En la part tècnica, els integratius obligatoris es van poder resoldre de manera notable, i van traspuar seguretat i fermesa, tant en el patinar com en la desimboltura dels moviments. Precisament, per tot plegat, van aconseguir unes magnífiques puntuacions i es van posicionar molt bé dins la classificació final. Així doncs, la Mar quedava al lloc número 12 de la categoria B; mentre que l’Ariadna quedava al lloc número 9 de la categoria D gran, així com l’Elna al lloc número 20 i la Paula al lloc número 29, de la mateixa categoria.
Per tant, felicitem a la Mar, l’Ariadna, l’Elna i la Paula per haver superat amb nota la primera competició provincial. Així mateix, agraïm la col·laboració de pares i mares, acompanyants, amics i companys del club, aficionats i familiars el seu suport i el seu bon fer, resultant molt agradable compartir no només l’esport com a afició, si no també, les estones plegats. Moltes gràcies i felicitats!

 

Participació