CONFERÈNCIA

El director de cinema Marc Recha parlarà a Solsona de les textures de la terra i el cinema

Divendres 16 de març a les 7 de la tarda al Museu de Solsona

per Redacció, Solsona, 13 de març de 2018 a les 21:12 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Marc Recha a la presentació de la pel·lícula «La vida lliure». Foto: Adrià Costa


El director de cinema i guionista Marc Recha tanca el cicle de conferències "Divendres de pensament al Museu" amb una intervenció sobre la terra i el cinema.

"Les textures de la terra i el cinema" és el títol de la conferència que pronuncia Marc Recha per tancar el cicle "Divendres de pensament al Museu", organitzat pel Museu Diocesà i Comarcal. Director, guionista i productor, Recha és Premi Nacional de Cinema de la Generalitat de Catalunya el 2003 per Les mans buides, Premi Ondas al millor director per Pau i el seu germà (2001) i Premi Ciutat de Barcelona amb El cielo sube (1992) i L'arbre de les cireres (1998).

Coordinat per Víctor Pérez i Raül Garrigasait, el cicle de conferències "Divendres de pensament al Museu", durant quatre divendres de Quaresma, enguany té com a eix vertebrador la idea de la terra com a lloc on es desenvolupa la vida, un tema que s'aborda a través dels camps de la poesia, el cinema, l'art conceptual i la teoria de la literatura. L'entrada és lliure.

 

Participació