Un centenar de persones commemoren el Dia Internacional de les Dones a Solsona

per Redacció, Solsona, 9 de març de 2018 a les 10:27 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Ramon EstanySolsona ha commemorat el Dia Internacional de les Dones aquest dijous, 8 de març a les dotze del migdia davant l’Ajuntament, amb la lectura d’un manifest institucional, mentre que a la tarda hi hagué la presentació del llibre de la psicòloga i coach Hermínia Gomà, Autoestima para vivir, organitzada per la regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal.

Foto: Ramon Estany


Al punt del migdia, la regidora de Polítiques d’Igualtat, Yasmina Valderrama, acompanyada de l'alcalde de Solsona, David Rodríguez, la presidenta del Consell Comarcal, Sara Alarcón, la regidora de Governació, Isabel Roca i la representant de l'Associació de Dones del Solsonès, Linet Ratia, ha estat l’encarregada de llegir el manifest institucional, consensuat per la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis. També entre el públic hi havia altres regidors i consellers comarcals.

Foto: Ramon Estany


A les set de la tarda a la Biblioteca Carles Morató, Hermínia Gomà parlà del llibre Autoestima para vivir (Ed. Paidós, 2018), adreçat a persones que vulguin millorar la seva autoestima, així com pares i mares, directius, professors o  responsables d’equips de persones que busquin recursos per reforçar l’autoestima de les persones sobre les quals tenen influència. Gomà és la fundadora i directora de l’Institut Gomà, psicòloga, coach personal i professional, professora de la Facultat d’Economia i Empresa de la UAB i directora de l’Escola de Coaching Teleològic.

Foto: Ramon Estany

 

Participació