La 1ra Jornada de la Dona Treballadora acollirà la presentació de la campanya «Fem-nos lliures»

Diumenge 11 de març al Portal del Castell

per Redacció, Solsona, 6 de març de 2018 a les 09:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

“Fem-nos lliures” és una campanya preventiva, de sensibilització i actuació amb la intenció de fer un treball social entorn de les agressions per motiu de gènere o orientació sexual. Ha sorgit com a iniciativa del Grup de Gèneres del Casal Popular la Fura i està recolzada activament  per l’Ajuntament de Solsona.

Solsona, 6 de març de 2018. La campanya té com objectiu sensibilitzar i formar a la població per aconseguir espais on es garanteixi el respecte i la convivència entre totes les persones i on ens puguem relacionar de manera segura, consentida, lliure i horitzontal. Així doncs, la tasca preventiva té molt pes en aquesta campanya perquè només treballant des de l'arrel del problema podem aconseguir eradicar-lo.

Dins la campanya es tractaran temes com els diferents tipus d’agressions sexistes, els estereotips, els rols home-dona, nen-nena, el mite de l’amor romàntic , el col·lectiu LGTBIQ+ i les discriminacions que aquest pateix.

La presentació de la campanya es durà a terme el dia 11 de març a partir de les 12 del migdia al Portal del Castell i anirà acompanyada d’un vermut musical a càrrec de la Júlia Xandri i la Carla Bellera.

A més a més, durant el matí l’Associació de Dones del Solsonès ha organitzat l’acte esportiu  “Ens movem per les dones” que constarà d’una caminada popular i una classe de “Body Pump” i es durà a terme a la Plaça del Camp entre les 8,30 i les 12h.

 

Participació