Creu Roja El Solsonès fa una crida per recopilar informació sobre la seva història

L’entitat vol editar una publicació per commemorar els seus 40 anys

per Redacció, Solsona, 5 de març de 2018 a les 16:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de març de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Inauguració de la seu de Creu Roja Solsona l’any 1980


Moltes persones del Solsonès han compartit moments de la seva vida amb Creu Roja El Solsonès des del 1978, any en què l’entitat s'establí oficialment a la comarca, tot i que dos anys abans, el 1976, ja es nomenà una comissió gestora per fer néixer l'entitat.

Enguany, Creu Roja El Solsonès vol commemorar aquest aniversari amb l'edició d'una publicació que aglutini tots aquests anys d'intensa activitat. Per això, fa una crida a tothom que hagi tingut vinculació amb l'entitat amb l'objectiu de recopilar el màxim d'informació possible. Es poden aportar fotografies, documents, anècdotes, vivències, opinions o altres ítems relacionats amb Creu Roja El Solsonès.
A la tardor hi ha la intenció d’organitzar una gran trobada amb tota la gent que ha aportat el seu granet de sorra per fer créixer Creu Roja El Solsonès en el seu afany per dur a terme valuoses tasques socials.
Es pot enviar la informació a: [email protected] o portar-la a l'oficina del Celsona (Ctra. de
Torà, 25 de Solsona).


 

 

Arxivat a:
Societat, Creu Roja
Participació