Actuacions per les nevades

El Consell Comarcal porta a terme treballs d’escampar sal en alguns camins municipals, a petició dels ajuntaments, i dóna suport a l’Ajuntament de Solsona

per Redacció , Solsonès, 28 de febrer de 2018 a les 15:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Treballadors del Pla d'ocupació en l'operatiu de la Nevada


Finalment s’han complert els pronòstics i les previsions de neu s’han complert. Així doncs, el Consell Comarcal del Solsonès, a petició dels ajuntaments de la comarca, ha procedit a escampar sal en alguns camins d’interès comarcal de titularitat municipal, a petició dels propis ajuntaments.

A part d’aquestes actuacions, els operaris del Pla d’Ocupació del Consell Comarcal del Solsonès contractats a principis d’any, han prestat suport puntual, donada l’excepcionalitat de l’episodi a l’Ajuntament de Solsona en tasques de treure neu als carrers de la ciutat.
Així mateix des del Consell Comarcal del Solsonès s’ha gestionat la comunicació amb les escoles en relació a les incidències del servei de transport escolar.

Des del Consell Comarcal s’ha seguit en tot moment l’evolució de la precipitació. Els consellers comarcals responsables de les diverses àrees implicades han treballat amb el personal de l’ens per tal de donar el millor servei possible en aquest episodi i en la normalització de la situació.

 

Participació