Comerç

1000€ pels clients del Fora Estocs i promocions d’hivern

per Redacció, Solsona, 23 de febrer de 2018 a les 08:47 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


El proper divendres 2 i dissabte 3 de març els associats de la UBIC de Solsona participen en el Fora Estocs i Promocions d’hivern, aquesta edició compta amb la participació de més de 50 associats de diferents sectors (moda, complements, alimentació, restaurants, serveis…). Podreu passejar per les botigues al carrer, beneficiar-vos de grans descomptes, promocions especials i moltes altres idees originals dels establiments participants. A més, el dissabte hi haurà estands a la zona del portal del Castell.


Aquesta edició compta amb un nou premi: repartirem 1000€. Els clients podreu completar una butlleta i tindreu un premi en vals de compra. Simplement caldrà anotar les vostres dades a la butlleta, que us proporcionaran els establiments participants, cal ser major d’edat. Heu de comprar en quatre establiments diferents, adherits a la campanya durant el 2 i 3 de març de 2018. Demaneu que us segellin una de les caselles i grapeu-hi el tiquet. Després haureu de dipositar la butlleta en una bústia, que hi haurà als establiments participants (fins al dilluns 5 de març a les 7 del vespre). Entre totes les butlletes correctes, només una per persona, repartirem 1000€ en vals de compra; per tant, teniu premi segur.

Consulteu les bases a www.solsonacomercial.com

 

Participació