David Jou i Miravent al VI Memorial Mn. Jesús Huguet

Solsona, dissabte 10 de març de 2018

per Redacció, Solsona, 21 de febrer de 2018 a les 07:43 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


L’Associació d’Amics de Mossèn Huguet presenta la VI edició del Memorial, que enguany se celebrarà el dissabte 10 de març, a l’auditori de la Sala Polivalent de Solsona,  Carrer de n'Adolf Mas, 10.

L'acte s'iniciarà, a dos quarts de deu del matí, amb un esmorzar-tertúlia adreçat a joves i infants amb David Jou, poeta i científic, al Bar del Casal de Cultura i Joventut, amb ciència i fe com a temes centrals.
Paral·lelament, també a 2/4 de 10, a l’Auditori de la Sala Polivalent, se celebrarà l’Assemblea General Ordinària de l’Associació Amics de Mn. Huguet.
A les 11 del matí, David Jou pronunciarà la conferència inaugural, Els humans, entre la intel·ligència artificial i la racionalitat còsmica: diàlegs sobre ciència i fe, que s’enllaçarà amb “Paraula d’Huguet”, la part del Memorial que ens atansa directament a la figura de Mn. Huguet.
Seguidament, es coneixerà el veredicte de la segona edició del concurs “Mn. Huguet”, a l’entorn de la figura i del llegat de Mn. Jesús Huguet, adreçat a joves i adults, en les seves dues categories de prosa i poesia.


L’acte es clourà amb l’actuació de l’Orfeó Nova Solsona.

En acabar, se celebrarà un dinar de germanor al Bar El Casal, obert a tothom. El preu del dinar és del 15 €. És imprescindible reservar anticipadament, abans del divendres 9 de març. El pagament es farà el mateix 10 de març, al vestíbul de la Sala Polivalent.

També podeu reservar lloc al teatre, al correu electrònic o al telèfon següents:

[email protected]
686 393 683  (de 6 a 9 de la tarda)

 

 

ASSOCIACIÓ AMICS MN. HUGUET

 

Participació