El Bisbat de Solsona forma les parròquies en gestió i conservació patrimonial

per Redacció, Solsona | 20 de febrer de 2018 a les 07:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Assistents a la jornadaEl passat dimarts dia 13 de febrer va tenir lloc al Seminari de Solsona una jornada de formació en tècniques de gestió parroquial, amb la temàtica sobre gestió i conservació Patrimonial. Aquesta estava especialment adreçada a encarregats de la gestió parroquial, membres de les comissions d’obres i persones vinculades amb la conservació-restauració de béns culturals.


Amb l’objectiu de conèixer alguns casos pràctics per a la conservació patrimonial sobre béns mobles i immobles. Així com els criteris d’intervenció i la tramitació d’ajudes per a les subvencions destinades a la restauració.

Van participar de la jornada més de trenta persones provinents de diferents arxiprestats de la diòcesi de Solsona que van compartir dubtes, anhels i dificultats en la tasca de conservar el patrimoni arquitectònic i artístic de les parròquies moltes de les quals amb pocs recursos i que cal vetllar per la seva seguretat i manteniment.

 

Participació