L'alpinista Jordi Camins descobreix Montserrat a l'Aula Universitària

Aquest dijous , 22 de febrer, a les 6 de la tarda al Centre Cívic Xavier Jounou

per Redacció , Solsona, 20 de febrer de 2018 a les 10:14 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L'Aula Universitària de Solsona ofereix aquest dijous una nova conferència del curs 2017-2018 adreçada als socis i que portarà per títol "MONTSERRAT, UN UNIVERS AL COR DE CATALUNYA", a càrrec del Sr. Jordi CAMINS JUST

La conferència tindrà lloc al  Centre Cívic Xavier Jounou - C/ Antoni Gaudí, 2A - Solsona
Horari:  6 de la tarda


JORDI CAMINS JUST va néixer i viu a Igualada. Cursà estudis de Dret a la Universitat de Barcelona, és Màster Tècnic per l'Institut d'Estudis Superiors Econòmics i d'Assegurances (INESE), professionalment es dedica a l'economia i administració d'empreses, així com a la formació didàctica i a la divulgació dels efectes que el canvi climàtic causa en tot el planeta.

Observador glaciòleg, alpinista i esquiador, ha participat en expedicions a glaceres i muntanyes de molts indrets del planeta. Des del 1982, fa 31 anys, dedica part del seu temps a l'observació i seguiment de les glaceres de tot el món, especialment dels Pirineus, motiu pel que ha estat guardonat amb el Premi Medi Ambient 2012 de la Generalitat de Catalunya.


Col•labora amb la Universitat de Saragossa, amb altres universitats europees, amb el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible de la Generalitat de Catalunya, i és membre del Grup d'Experts en Canvi Climàtic de Catalunya (GECCC).

És autor de nombrosos articles i de diverses publicacions.

 

Participació