El Consell contracta 19 persones per reforçar diverses àrees i donar suport als ajuntaments i organismes

Es tracta de dotze contractes de sis mesos i set contractes d’un any

per Redacció, Solsonès, 7 de febrer de 2018 a les 16:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Consell Comarcal del Solsonès ha culminat la contractació, aquest començament d’any, 19 persones dins del marc del Programa Treball i Formació.

D’aquestes 19 persones, 12 són peons, 6 són auxiliars administratius i una és el coordinador. Els 12 peons realitzaran tasques de manteniment polivalent pel Consell Comarcal i pels ajuntaments de la comarca que van sol·licitar els seus serveis. Pel què fa als 6 auxiliars administratius, reforcen diverses àrees del Consell Comarcal i d’alguns ajuntaments de la comarca.

Amb aquesta iniciativa l’administració està apostant per dinamitzar el mercat del treball mitjançant la mobilització, entre d’altres, de persones amb situacions d’atur de llarga durada. A més, totes les persones contractades rebran formació per tal de millorar la seva ocupabilitat en el futur.

La contractació ha estat possible gràcies al programa Treball i Formació fiançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu.

El conseller comarcal de promoció econòmica, Josep Caelles, ha destacat aquesta mesura de cara a facilitar l’accés al món laboral de treballadors en situació d’atur.

 

Participació