Tot a punt per la cinquena edició de la lliga de Tir al Plat del Solsonès

La lliga, organitzada pel Consell Comarcal i pel Club de Tir del Solsonès, presenta novetats

per Redacció , Solsonès, 2 de febrer de 2018 a les 15:38 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de febrer de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El proper mes de març tindrà lloc el tret de sortida de la cinquena edició de la lliga de Tir al Plat del Solsonès. Enguany hi participaran equips representant els municipis de Solsona, Clariana de Cardener, Lladurs, Cambrils, Olius i Pinell, amb la possibilitat que se n’incorpori algun de nou.


Com a novetat d’aquest any, s’introdueixen, a més de les tirades al plat itinerant dels anys precedents, les tirades de recorregut de caça arreu de la comarca.

Aquesta cinquena edició estendrà la seva durada fins al mes de juny, quan tindrà lloc el sopar de cloenda i el lliurament de trofeus.


Des de l’organització s’obre a que els municipis que vulguin afegir-se a la competició puguin fer-ho presentant la documentació fins a finals de febrer al Consell Comarcal.

El responsable de la Lliga de Tir al Plat del Solsonès per part del Consell Comarcal, Pere Vilaginés, ha volgut animar a participar a tothom qui li vingui de gust a participar en aquesta competició d’àmbit comarcal.

 

Arxivat a:
Esports, lliga, tir al plat
Participació