Mercadona ofereix llocs de treball per la campanya de Setmana Santa i estiu 2018

per Redacció, 24 de gener de 2018 a les 21:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un supermercat Mercadona de Tarragona Foto: Mercadona


L'empresa de grans superfícies Mercadona anuncia a la seva web vacants de llocs de treball per la Campanya de Setmana Santa i Estiu de 2018.


La necessitat de Mercadona de reforçar la plantilla durant aquesta època es deu, principalment, al fet que hi ha un increment de clients pel turisme. L'objectiu d'aquesta ampliació és garantir l'excel·lència en el servei que s'ofereix als clients a les més de 1.600 botigues repartides per tot Espanya.

Ofertes d'ocupació Mercadona per a Campanyes de Setmana Santa i Estiu 2018

Hi ha llocs disponibles per treballar en supermercats de Mercadona en diferents punts de la geografia espanyola amb l'objectiu de cobrir les necessitats de personal de supermercat.

Els requisits necessaris per a optar al lloc són els següents:


Candidats amb estudis mínims d'Educació Secundària Obligatòria (ESO), disponibilitat per treballar de dilluns a dissabte durant períodes de vacances. Molt valorable el coneixement d'idiomes en algunes zones (anglès, alemany).

Per cobrir la necessitat de llocs temporals per a botigues de Mercadona, hi ha vacants d'ocupació per treballar a Mercadona en diferents localitats,


Mercadona ofereix per aquestes vacants:

    Contracte temporal.
    Jornada Completa i Jornada parcial.
    Salari de 1.312 € bruts / mes per jornada completa (part proporcional per jornada parcial) + Plus d'idioma (es realitzarà prova de nivell).

La companyia s'encarrega de la formació de les seves treballadores i treballadors en tots els llocs de la seccions de Fruiteria, Peixateria, Carnisseria, Xarcuteria, Forn, Perfumeria, Neteja, Servei a Domicili, Caixes i Reposició.

Més informació sobre les Condicions laborals a Mercadona.

Les persones interessades en les diferents propostes d'ocupació de Mercadona poden presentar les sol·licituds d'ocupació al  web, apartat  "Ocupació " i registrar el seu Currículum.

 

Arxivat a:
Economia, Mercadona, treball
Participació