El cafè del comerç de Solsona i Cardona proposa un taller per vendre millor amb assessoria d’imatge

La primera sessió serà el 30 de gener a Solsona i la segona, l’1 de febrer a Cardona

per Redacció, Solsona, 18 de gener de 2018 a les 10:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
“Eines per vendre més i millor” és el títol del primer taller de l’any del cicle “El cafè del comerç”, organitzat per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. S’adreça a establiments de comerç i serveis relacionats amb la imatge, la moda, el calçat i els complements, i s’estructura en dues sessions, els dies 30 d’aquest mes i 1 de febrer. 
 

La primera cita serà el dia 30 al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató de Solsona i la segona, l’1 de febrer a la segona planta de l’Ajuntament de Cardona. En ambdós casos, de tres a dos quarts de cinc de la tarda. És imprescindible assistir a les dues sessions, ja que el contingut és complementari. Les impartirà la personal shopper Montse Guals, sòcia fundadora de l’empresa Quémepongo, dedicada a l’assessoria d’imatge. Hi proporcionarà eines per poder vendre millor els productes amb arguments d’assessoria d’imatge. 
 Inscripcions fins al dia 29
 Les places a aquest taller són limitades. Les inscripcions, que són gratuïtes, es poden cursar fins al dia 29 per correu electrònic, a [email protected] o [email protected], o trucant als telèfons 973481009 o 938692287. L’oferta d’“El cafè del comerç” és organitzada pels ajuntaments de Solsona i Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local, amb la col•laboració de les UBIC d’ambdós municipis.   
 
 

 

Participació