A concurs el servei d'explotació i manteniment de 5 depuradores del Solsonès i la de Cardona

El Pressupost de licitació és de 3.793.233,95 € IVA inclòs

per Redacció, Solsonès, 12 de gener de 2018 a les 21:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Agència Catalana de l'Aigua ha tret a concurs el servei d'explotació, conservació i manteniment dels sistemes de sanejament de Solsona, La Coma i la Pedra, Cardona, Sant Llorenç de Morunys, Su i Freixinet.

L'objecte d'aquesta licitació és contractar els serveis necessaris per a efectuar una correcta explotació dels sistemes de sanejament de Cardona, La Coma i la Pedra, Solsona, Sant Llorenç de Morunys, Su i Freixinet, segons les instruccions recollides en el Plec de Prescripcions Tècniques Particulars (PPTP) que garanteixi l'assoliment dels objectius de qualitat fixats en el mateix. Així mateix els serveis contractats han d'assegurar un bon manteniment i conservació de l'obra civil i equips electromecànics que garanteixin la continuïtat del servei, evitant aturades imprevistes per averies, i allargant la vida útil dels equips instal·lats seguint les especificacions de manteniment recollides en els Plecs.
El Pressupost de licitació és de  3.793.233,95 € IVA inclòs

El Termini d'execució és del 27 de juliol del 2018 al 26 de juliol del 2022
Termini de presentació d'ofertes:
19/02/18 14:00 h

 

 

Arxivat a:
Economia, depuradores, aigua
Participació