A l'Institut Francesc Ribalta impulsem l'anglès oral

per Redacció, Solsona, 12 de gener de 2018 a les 20:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Enguany, gràcies a la col·laboració i l'aportació econòmica de l’AMPA, l’alumnat de l’Institut disposa d’un nou recurs per tal de fer més activitats orals a les classes d’anglès.  El curs passat l'AMPA va mostrar el seu interès per ajudar a millorar el nivell d'anglès oral dels alumnes de l'Institut. Des del Departament de Llengües Estrangeres es va valorar que una auxiliar de conversa era una bona eina per a tenir nombres més petits d'alumnes a la classe i afavorir així la producció oral. Sabíem, d'anteriors experiències en què, gràcies al Pla Experimental de Llengües Estrangeres, vam disposar d'una auxiliar de conversa, que aquesta experiència també motiva els alumnes a utilitzar l'anglès com a eina de comunicació.

Els joves valoren aquest recurs, que estimula l’aprenentatge de l’anglès i el coneixement d'altres cultures i altres formes d'entendre el món, molt positivament, i el descriuen, en paraules seves, com “a helpful tool that makes us pay attention and be motivated to learn English”, que podríem traduir com una eina útil que ens fa estar atents i tenir més ganes d’aprendre anglès.

 

 

Participació