Publireportatge

Una escola d'idiomes de Solsona inicia ​ un projecte​ d'​immersió lingüística completa en anglès

Aprendre Anglès a Califòrnia

per Workshop Taller de Llengües, Solsona, 12 de gener de 2018 a les 18:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Workshop Taller de Llengües,  una escola d'idiomes de Solsona ubicada al Centre d'Empreses Innovadores del Solsonès inicia aquest 2018 amb un projecte​ d​'​immersió lingüística completa en anglès, ​que consisteix en un viatge a Califòrnia el proper mes de juliol amb ​joves​ i adults que vulguin ​aprendre la llengua anglesa en un entorn real. L'experiència es basa en la pràctica de la llengua anglesa,​ a través de classes​, la convivència am famílies americanes, ​i activitats que cada jove podrà escollir en funció de les seves aficions, i co​mpartirà amb altres joves americans. 
El grup de joves viatjaran acompanyats per un ​responsable de Workshop Taller de Llengües​ des de Barcelona i estaran allotjats a cases de famílies ​ nord americanes amb experiència en acollir estudiants estrangers a la ciutat de Thousand Oaks, CA, a uns minuts de llocs atractius com Hollywood, Beverly Hills, la ciutat de Los Angeles o les platges de Malibu. Durant l'estada a més, també faràn una sortida a visitar llocs emblemàtics de la societat americana, com pot ser San Francisco o Las Vegas. 
​L'estada serà durant el mes de juliol. 

Amb aquest projecte es pretén impulsar el coneixement i domini de la llengua anglesa des de ben aviat, en un entorn real i atractiu pels joves i adults. El projecte s'adreça a totes aquelles persones estudiants de secundària, batxillerat, universitaris i adults, amb ganes d'aprendre i interactuar en una societat nova i emocionant.
I per què aquest programa? 
Perquè té dos punts clau que el diferencien de la majoria de la resta de programes d'immersió lingüística: 
Per un costat, des de Workshop Taller de Llengües treballem directament amb una persona nascuda a Solsona i resident a Califòrnia, que té experiència en acollir estudiants i coordina totes les activitats. Tota la gestió és directa entre nosaltres i ella; no hi ha intermediaris. Els joves estan sempre acompanyats per algú de nosaltres. El fet de treballar directament també permet reduir costos de gestió.

D'altra banda, és un projecte que s'adapta completament a les inquietuds i necessitats de cada persona: la persona proposa el què més li atrau o li convé, a partir d'un amplíssim ventall de possibilitats, i a partir d'aquí, el programa es dissenya de manera individualitzada d'acord amb l'edats, els interessors i els criteris escollits. 

El període d'enregistrament està obert durant aquest mes de gener. Les persones que estiguin interessades en rebre més informació poden posar-se en contacte a través del correu eletrònic: [email protected] o al telèfon: 606824926.

 

 

Arxivat a:
Cultura, idiomes, anglès
Participació