El solsoní Victor Pisa guanya el segon premi del concurs nacional de fotografia El Fet Geganter

El cardoní Ramon Colell s'emporta el tercer premi

per Redacció, 9 de gener de 2018 a les 17:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un any més l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya ha organitzat el concurs fotogràfic El Fet Geganter, en el què ha arribat a la 17a edició.
Aquest any, amb la novetat del concurs fotogràfic en format digital, ha fet augmentar la presentació d’obres amb un total de 59 presentades, tanmateix això ha facilitat la forma d’enviament d’obres, així com el cost de cada autor en l’hora de presentar-les.

Alhora, s'ha ampliat els premis amb el premi jove, on volen fer partícips la gent jove entre els 12 i 20 anys per començar a introduir-los al món fotogràfic en l’àmbit de cultura i tradició del món geganter.
El jurat qualificador va reunir-se el 4 de desembre a Sant Feliu de Llobregat, a la seu social de l’Agrupació : La Nau «Cultura i Tradicions», on es van escollir les fotografies guanyadores.
Per tancar aquesta edició, el 15 de desembre es va celebrar el lliurament de premis i la inauguració d’exposició, amb les fotografies guanyadores en format paper i les restants en un visionat, en aquest lliurament van assistir-hi diferents personalitats de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, així com concursants i membres de la directiva de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya.


Les obres guanyadores van ser les següents:

 
 1r Premi
 «Festeig»
 Ignasi Pellissa i Arnabat de Vilafranca del Penedès.
 2n Premi
 «Patim, Patam»
 Víctor Pisa Vilaseca de Solsona

 
 3r Premi
 «Curiosa»
 Ramon Colell i Canes de Cardona
 Premi Jove
 «La Aguja»
 Robert Lis Soria de La Almunia de Doña Godina


 

 

Participació