L’Ajuntament solsoní manifesta el seu condol per la mort de Khaled Khatib

L’alcalde el qualifica d’”ànima” del Banc de Sang i Teixits i el president de l’Associació de Donants del Solsonès, d’“institució”

per Aj Solsona, Solsona, 9 de gener de 2018 a les 09:54 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 

(ARXIU) Roda de premsa per presentar la darrera Marató de donació de sang del 2017, el juny passat Foto: Aj Solsona


L’Ajuntament de Solsona manifesta el seu condol per la pèrdua, aquest diumenge, de Khaled Khatib, promotor del Banc de Sang i Teixits a la Catalunya Central. Khatib va morir als 58 anys a causa d’un infart, una defunció que ha agafat per sorpresa els representants municipals. L’alcalde, David Rodríguez, el qualifica d’”ànima del Banc de Sang, per a qui cap objectiu no era impossible”.


D’origen libanès, Khaled Khatib residia a Manresa des de feia prop de 30 anys i tenia una estreta relació amb Solsona, de la qual s’havia mostrat enamorat. Entre altres iniciatives, el responsable del Banc de Sang a la Catalunya Central treballava colze a colze amb les institucions locals i l’Associació de Donants del Solsonès per organitzar les maratons de donació de sang, de les quals ja se n’han realitzat onze edicions a Solsona. “Sens dubte trobarem a faltar la seva empenta per aglutinar el teixit associatiu al voltant de les campanyes de donació i captar nous donants a la comarca”, expressa David Rodríguez.
La mort de Khatib també ha estat un cop per a l’Associació de Donants del Solsonès, a la qual donava suport des de fa uns dotze anys. “Ell ens orientava en totes les nostres iniciatives per promoure l’assistència a les convocatòries”, recorda el president de l’entitat, Miquel Arnau. “Era una persona molt dinàmica que sempre ens va fer costat en tot el que vam necessitar”, afegeix. “Dins el Banc de Sang s’havia convertit en una institució”.
       
 

 

Participació