«ESPAI INFORMA'T» , el nou espai del Sol del Solsonès

per Redacció, Solsona, 8 de gener de 2018 a les 18:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquest 2018, El Sol del Solsonès posa a disposició dels ciutadans de Solsona i rodalia, un espai gestionat per un especialista en Salut mental, TOTALMENT GRATUÏT, amb la finalitat d'aclarir els dubtes que puguin sorgir respecte a les malalties mentals i assessorar sobre els recursos que disposem a la nostra Entitat per millorar els efectes d’aquestes.


Des de l’Associació es pretén potenciar el coneixement de la malaltia mental i els problemes emocionals, ja que en diferents sectors de la població apareix un estigma envers aquesta temàtica. Per això, veiem necessari promoure la normalització de la visió dels ciutadans.

Fins a l'actualitat comptem amb un servei dirigit a orientar i donar suport a les víctimes i a les famílies que davant de l’aparició de la malaltia mental , es troben aïllades, confoses i amb una gran necessitat de rebre informació.

Aquest nou servei, és facilitar un espai per a qualsevol ciutadà de la comarca del Solsonès on independentment de si té o no patologia o problemes emocionals, pugui rebre resposta als seus dubtes respecte a la salut mental i rebre el correcte assessorament per part d'un professional. Aquest nou espai, anomenat ESPAI “INFORMA'T” pretén no només conscienciar a la població, sinó també donar a conèixer els serveis de la nostra Associació, la tasca que duem a terme des de fa anys, oferir assessorament, aclarir dubtes i/o oferir eines per a la gestió quotidiana i saludable de la Malaltia Mental, per tal de promoure el benestar emocional de la població.Espai Informa't: Servei d’informació especialitzat en salut mental dirigit a la ciutadania del Solsonès.

 

Participació