El curs Anem per Feina supera expectatives

Les onze participants han transformat la seva concepció de buscar feina

per Redacció, Solsona, 8 de gener de 2018 a les 12:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de gener de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Joc d'anem per feina

 
Desenvolupat a Solsona i organitzat per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (AdlSolCar) amb el Servei Connectem 2017 (SOC), el curs ha tingut 11 participants que han vist canviar la seva idea respecte de què és buscar feina. Els tallers desenvolupats amb Montse Rodrigues i Moisès González, de l'empresa Moiacció, han treballat conceptes com ara l'autoacceptació o l'autoestima, equilibrant la recerca de feina amb l'intel·ligència emocional. L'objectiu és trobar les solucions "dins d'ells mateixos", en paraules de Rodrigues, que ha definit la pràctica com "experiencial, plena de motivació i nous inputs". Gonzalez ha vist un "increment de la satisfacció personal" dels alumnes durant les sessions.
Els vuit tallers en grup, intercalats amb sessions d'acompanyament personalitzades, han fet que l'equip s'hagi implicat en l'aprenentatge de tal manera que del curs han sorgit diferents projectes en relació amb la ciutat. Entre ells, l'activitat Regala Paraules Boniques, desenvolupada durant la Fira del Tió solsonina o el concurs fotogràfic #EncomanaSomriures, que donarà lloc a un calendari.

Segons els organitzadors, l'objectiu del curs és el de "fer aflorar talents, actituds i aptituds que contribueixin a aportar riquesa al grup i als seus integrants", amb el compromís i la corresponsabilitat com a punts clau. En les reflexions finals, els participants han valorat el redescobriment de les seves capacitats per "menjar-nos el món", l'enfocament cap a la feina amb la qual puguin fluir i donar el millor d'ells mateixos i la seva "coherència entre els sentiments i els pensaments". L’acció ha estat subvencionada pel Servei Públic de Catalunya en el marc del projecte Treball als Barris.
 

Reunió d'Anem per feina

 

Arxivat a:
Economia, treball, curs
Participació