El Consell contracta 3 joves beneficiaris de Garantia Juvenil amb un contracte de pràctiques durant 6 mesos a jornada completa

Una llicenciada en dret, un enginyer de mines i un enginyer industrial

per Redacció, Solsonès, 18 de desembre de 2017 a les 12:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des de primers de mes, la plantilla del Consell Comarcal compta amb tres joves beneficiaris de Garantia Juvenil per un termini de 6 mesos.


La convocatòria que ha permès contractar aquests tres joves té per objectiu incentivar la contractació de joves amb formació beneficiaris de la Garantia Juvenil. Aquesta contractació persegueix millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.


Els tres joves contractats, que presten suport a les àrees d’intervenció, secretaria i serveis tècnics de l’ens, contribueixen a reforçar els serveis que presta l’entitat, dotant als tres joves contractats d’experiència i currículum per a futures ocupacions en el món laboral.

El SOC a través del cofinançament del Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil,  subvenciona els contractes de treball en pràctiques, durant el període de 6 mesos a jornada completa.
 

 

Participació