L’Associació de Municipis de la Vall de Llobregós ja té logotip

El guanyador del concurs del logotip ha estat el solsoní Josep Maria Mateos

per Redacció , 20 de desembre de 2011 a les 17:23 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2011 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Lliurant el premi al guanyador Foto: Ass. Municipis Vall Llobregós

El passat dimecres 14 de desembre, l’Associació de Municipis de la Vall del Llobregós va fer entrega del premi al guanyador del concurs que havia convocat per elaborar la seva imatge gràfica. 
El veredicte del premi va tenir lloc el passat dijous 3 de novembre, per un jurat integrat pels membres de l’Associació de Municipis de la Vall del Llobregós que va escollir el logo guanyador del concurs entre les 47 propostes presentades.
 
El guanyador, Josep Maria Mateos, veí de Solsona , va rebre el premi dotat en 300€ i va manifestar la seva alegria i agraïment als membres de l’Associació.
 
L’autor va comentar que es va inspirar en elements característics de la Vall del Llobregós per tal de dissenyar el logotip, el qual “ simbolitza dues onades d’aigua que representen el riu Llobregós, amb una torre de castell formada per una espiga, ja que la Vall és lloc de cultiu cerealista” .
Logotip Foto: Josep Maria Mateos

 

Participació