David Guitart guanya el VI Concurs de fotografia «el Solsonès»

Josep Teixidó i Víctor Pisa, segon i tercer premi, respectivament

per Redacció, Solsonès, 6 de desembre de 2017 a les 09:21 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

David Guitart rebent el premi de mans de la presidenta del Consell Comarcal Foto: Consell Comarcal Solsonès

Josep Teixidó, rebent el segon premi Foto: Consell Comarcal Solsonès

Victor Pisa s'ha emportat el tercer premi Foto: Consell Comarcal Solsonès

 

L’àrea de cultura de l’ens comarcal ha lliurat els premis del VI Concurs de fotografia “el Solsonès”, que enguany girava entorn la temàtica dels corriols.

"Buscant la llum", de David Guitart, s’emporta el primer premi. "Voltant el Castell", de Josep Teixidó i "Tot passejant!" de Víctor Pisa, segon i tercer premi, respectivament
Les fotografies havien de tractar exclusivament dels corriols del Solsonès, per la qual cosa s’havia de fer constar, de forma expressa, l’indret on van estar realitzades.
Així mateix, qui vulgui veure els treballs guardonats podrà visitar l’exposició al mateix edifici del Consell Comarcal, del mateix 2 de desembre fins el dia 7 de gener de 2018.
El jurat, format per fotògrafs professionals de la comarca, ha seleccionat els tres guanyadors als quals se'ls ha concedit un premi de 150, 100 i 50 euros, respectivament, més un diploma que els acrediti com a guanyadors del concurs.

 

"Buscant la llum", de David Guitart

 

"Voltant el Castell", de Josep Teixidó

 

"Tot passejant!" de Víctor Pisa

 
 

 

Arxivat a:
Cultura, concurs, fotografia
Participació