Patinatge

Júlia Bin Melsió, Andrea De la Osa i Sira Capdevila a la Copa Catalana

Tres patinadores del C.P. Solsonès, Melsió, De la Osa i Capdevila, van formar part de la selecció de patinadors/es per la Territorial de Lleida que van participar a la Copa Catalana de patinatge artístic a Vidreres.

per Redacció, 5 de desembre de 2017 a les 17:01 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Andrea De la Osa, Júlia Bin Melsió i Sira Capdevila a la Copa CatalanaEl passat dissabte, dia 25 de novembre, al pavelló poliesportiu de Vidreres, s’hi van aplegar un bon nombre de patinadors/es de categoria, els millors de cada territorial (que no van anar al nacional): Barcelona, Girona, Tarragona i Lleida, per disputar-se el títol de campió/a de la Copa Catalana 2017.

Del C.P. Solsonès, van formar part de la selecció territorial, tres patinadores classificades prèviament a la Copa Lleida. Elles van ser: per la categoria infantil, Júlia Bin Melsió; i per la categoria juvenil, Andrea De la Osa i Sira Capdevila.
Tant una com l’altra, van fer un paper brillant. Van presentar uns molt bons programes lliures, i van aconseguir uns magnífics resultats. Així doncs, la Júlia va quedar cinquena en la seva categoria, l’Andrea setena, i la Sira sisena. Van realitzar una excel·lent resolució de la dificultat, i les cabrioles, van estar molt ben treballades, juntament amb unes passes molt boniques i una música molt ben interpretada.
El C.P. Solsonès vol felicitar a les seves tres patinadores, Júlia, Andrea i Sira. Així com també, felicitar a les entrenadores (Iris i Dolors), pares, mares, companys, amics i aficionats, que amb el vostre suport vau fer que la jornada sigues alegre, simpàtica i divertida. Moltes gràcies i moltes felicitats totes tres!

Andrea De la Osa, Iris Capdevila, Sira Capdevila i Júlia Bin Melsió a Vidreres

 

Participació