Nomenament del Jutge de Pau a Odèn

per Redacció, Odèn, 5 de desembre de 2017 a les 07:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Sala de Govern del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en la sessió que va tenir lloc el 14 de novembre de 2017, va adoptar, entre d’altres, l’acord relatiu al nomenament per al càrrec de jutge de pau a Odèn.

- Jutge de pau titular d’Odèn, partit judicial de Solsona, província de Lleida, senyor Josep Muntada Espuga. - Jutge de pau substitut d’Odèn, partit judicial de Solsona, província de Lleida, senyora Montserrat Ramellat Pujantell.

- Jutge de pau substitut d’Oliana, partit judicial de Solsona, província de Lleida, senyora Magdalena Odèn Martimpe.

D’acord amb el que estableixen els articles 8 i 11 del Reglament 3/1995, de 7 de juny, dels jutges de pau, aquests han de prendre possessió del seu càrrec dins el termini dels 20 dies naturals, següents a la data de publicació del seu nomenament en el Butlletí Oficial de la Província; amb el jurament o la promesa previs davant el Jutge de Primera Instància i Instrucció del Partit o del Degà, si n’hi ha més d’un. La durada del mandat es computa des de la publicació del nomenament en el Butlletí Oficial de la Província i és per a un període de quatre anys.

 

 

Arxivat a:
Societat, jutge de Pau
Participació