Setelsis i l'Escola Nova 21

per Redacció, Solsona, 4 de desembre de 2017 a les 21:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El 30 de novembre l'escola Setelsis va rebre la visita de Boris Mir, professor d'educació secundària expert en aprenentatge i en transformació educativa, de l'equip coordinador d'Escola Nova 21 (EN21). Ha treballat al Servei de Tecnologies per a l'Aprenentatge i el Coneixement en el desenvolupament de les competències digitals i en l'equip responsable del Projecte eduCAT1x1 al Servei d'Innovació i Recerca Educativa (SIRE) del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.Ha impulsat projectes d'innovació educativa al voltant de l'avaluació formativa, les estratègies d'aprenentatge i la creativitat a l'aula.És formador en diferents universitats i consultor en organitzacions educatives sobre gestió del canvi i lideratge.


Actualment, com a responsable dels 30 centres de la Mostra, de la qual forma part Setelsis, té una vinculació estreta amb el centre.

La visita forma part de l'intercanvi que freqüentment es realitza entre l'Equip Impulsor d'EN21 i els coordinadors del projecte. En aquesta ocasió va poder compartir una xerrada amb el Claustre de Mestres, a més de la visita a l'escola i una sessió de treball amb l'Equip Impulsor.
La transformació i millora d'un centre educatiu és un repte que des de Setelsis s'assumeix amb il·lusió i debat, i que la visita dels impulsors del projecte ajuden a  avançar.
Per saber-ne més: https://www.escolanova21.cat

 

 

Participació