«El romànic viu» al Museu D. i C. de Solsona

Arriba al museu una exposició de reproducció de pintures romàniques fetes per l’artista Laura Alberich.

per Redacció, Solsona, 3 de desembre de 2017 a les 16:24 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Dimecres 6 de desembre a les 7 de la tarda s’inaugurarà al museu l’exposició “El romànic viu”. Es tracta d’una mostra de reproduccions d’obres del romànic fetes per l’artista Laura Alberich, pintora especialitzada en recreació de pintura medieval. La recerca ha portat a l’autora a connectar amb el món dels artistes medievals treballant amb les mateixes tècniques i impregnant-se del seu cosmos.


Reproduccions de pintures murals que il·lustraven les parets de les esglésies entre els segles X i XIII i altres pertanyents a taules que en constituïen el mobiliari; totes elles curosament reproduïdes al segle XXI seguint la mateixa tècnica: elaborades a mà i pintades al tremp d’ou utilitzant pigments naturals i sobre taula de fusta. La mostra inclou la reproducció d’algunes de les obres del nostre museu i una interpretació imaginària del griu procedent de Santa Maria de Solsona.  

Vine a reviure el romànic del 6 de desembre al 4 de febrer.
 

 

Participació