Un any més, la Gala de Nadal de l'Escola de Dansa omplirà d'emocions i solidaritat la Sala Polivalent

16 de desembre a les 9 del vespre a la Sala Polivalent de Solsona

per Redacció, Solsona, 1 de desembre de 2017 a les 21:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: David Guitart

 

Aquest any, la Marató de TV3 recaptarà fons per la investigació de nous antibiòtics i buscarà la cura de les malalties infeccioses que són la causa de tantes morts al món.

Com cada any, i ja en fa 5, l'Escola de Dansa de Solsona, anima a familiars, amics, col·laboradors i simpatitzants, a participar com a públic en la Gala de Nadal

L’acte, que organitza l’Escola de Dansa Solsona, amb la participació de gran part del seu alumnat i la col·laboració i ajut de l’Associació del Jove Ballet Solsoní, i l’Ajuntament de Solsona.

La Gala de Nadal començarà a les 21:00h, en la Sala Polivalent de Solsona, el pròxim dissabte, dia 16 de desembre. Es prega puntualitat. Obriran les portes 1 h. abans.

Tots els diners recaptats per la venda de les butaques i cadires, i donatius, seran, íntegrament lliurats a la Fundació de la Marató de TV3.

Cada seient te un donatiu mínim de 5 euros. A partir d’aquest import, es pot donar la voluntat.

També, per tal de col·laborar amb l’AMISOL, els hi han demanat que portin el servei de bar, amb entrepans i begudes pel públic i els ballarins assistents.

Aquest divendres, 1 de desembre, ja s'han posat les entrades a la venda anticipada, son numerades.

Cada tarda, a l’escola, es poden comprar els seients de 17:00 a 19:00 h.

 

 

 

Participació