Escola Arrels

La música és l'art més directe, entra per l'oïda i va al cor

Setmana de la música a l’escola Arrels

per Redacció, Solsona, 1 de desembre de 2017 a les 17:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant tota la setmana la música ha omplert la nostra escola d’instruments, partitures i cançons. Tot i que donem molta importància a la música durant tot l’any, és per Santa Cecília quan fem un petit reconeixement a aquest art.

En alguns cursos de primària i llar d’infants  hem construït instruments amb material de rebuig. Tota la setmana ha estat un reguitzell de concerts: mares, pares i avis  tocant instruments  o cantant, grups de companys amb actuacions rítmiques, actuació de diferents agrupacions musicals... Hem pogut fruir també d’un conte musicat titulat L’aniversari dels núvols per part de l’EMMS  o d’una roda d’ instruments a càrrec  d’alumnes de  l’escola de secundària.
 

I, com a cloenda, el dia 24 hem obert el pati de l’escola als pares per gaudir d’un petit concert en el qual els alumnes d’Educació Infantil, CI i 3r  han interpretat la cançó Els gripaus músics,  i 4t i CS Podries, les dues amb lletra de Joana Raspall.

Moltes gràcies mares, pares, avis, companys i EMMS per col·laborar en aquesta setmana, en la qual la música té un llenguatge universal que entenen des dels més petits fins als més grans.


Aprenem gaudint!
 

 

Arxivat a:
Cultura, Escola Arrels
Participació