Sant Llorenç de Morunys ofereix una plaça de treball temporal a jornada completa durant un període de mig any

Dins la convocatòria de treball "Jove en pràctiques"

per Redacció, Sant Llorenç de Morunys, 21 de novembre de 2017 a les 22:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta convocatòria s'ofereix gràcies a la convocatòria de "Joves en pràctiques" del programa de garantia juvenil a Catalunya.

El termini de presentació de les sol·licituds és el 24 de novembre de 2017 a l'Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys o enviant un correu a info@lavalldelord.com


Les tasques que haura de desenvolupar la persona contractada seran tasques de suport a les arees de Turisme i Cultura tals com la realització d'un inventari de la senyalització vertical deis diferents camins i senders de la zona, suport a l'atenció al públic, revisió, classificació i creació de material divulgatiu i didactic de l'ajuntament, entre altres. Una altra de les tasques també sera l'adaptació de diferents continguts a les noves tecnologies i xarxes socials
L'inici del contracte és el 30 de novembre de 2017 fins el 30 de maig del 2018. El termini de presentació de les sol·lic1tuds és el 24 de novembre de 2017 a l'Ajuntament de Sant Lloren9 de Morunys o enviant un correu a info@lavalldelord.com
A continuació s'exposen les bases i els requisits de la convocatoria·
Requisits: Ser beneficiaria del Programa de Garantía Juvenil de Catalunya. La persona interessada ha de: Estar inscrita com a demandant d'ocupació no ocupada (DONO) al servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC).

Possessió d'un títol universitari o de formació professional de grau mig o superior o títols ofic1alment reconeguts com equ1valents, o d'un certificat de professionalitat, que els habilitin per a l'exercici professional.
Les persones ja hagin gaudit de la Convocatoria de l'exercici 2016 no podran participar a la convocatoria d'enguany.
Bases de la convocatoria:
Lloc de treball: Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys
• Organisme: Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys
• Tasques· Realització de tasques encarades al turisme i a la cultura. lnventari de senyalitzac1ó, revis1ó, classificació i creació de material divulgatiu i didacti de l'Ajuntament de Sant Lloren9, de !'Oficina de Turisme i del Museu - Centre d'lnterpretació de la Vall de Lord. Adaptac1ó del contingut a les noves tecnologies i xarxes socials. Revisió deis materials i continguts per adaptar a les normatives vigents.
• lnici i durada contracte: 30 de novembre de 2017 a 30 de maig de2018

 

Arxivat a:
Economia, treball, joves
Participació