Solsona convoca un lloc de treball per a beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil

Es contractarà un tècnic de suport a projectes de desenvolupament local i cultura durant el període de mig any

per Redacció, Solsona, 14 de novembre de 2017 a les 16:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

(ARXIU) Joves contractats l’any passat a través del mateix programa Foto: Aj Solsona


L’Ajuntament de Solsona ofereix un lloc de treball de tècnic/a de suport a projectes de desenvolupament local i cultura per un període de sis mesos. És una oferta adreçada a joves e 16 a 29 anys beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

Es tracta d’un contracte en pràctiques a temps complet des del proper 30 de novembre fins al 29 de maig de l’any que ve. Per poder-hi accedir cal tenir un títol universitari o de formació professional de grau superior o mitjà o un certificat de professionalitat, estar inscrit com a demandant d’ocupació no ocupat al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i ser beneficiari del Programa de Garantia Juvenil.

Hi ha temps per presentar la sol·licitud d’admissió al procés selectiu fins al dia 22 d’aquest mes al registre d’entrada de l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament. A través de l’apartat d’ofertes laborals del web municipal es poden descarregar les bases completes i el model de sol·licitud.
Aquesta acció està subvencionada pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.


 

 

Arxivat a:
Economia, treball, juvenil
Participació