La fura engega el nou cicle de xerrades «Parlem de...»

per Redacció, Solsona, 13 de novembre de 2017 a les 18:42 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Arrel de la bona rebuda que va tenir la xerrada sobre la crisi energètica i el decreixement del passat setembre, el Casal Popular la Fura ha decidit iniciar i impulsar el nou cicle de xerrades sòcio-polítiques “Parlem de...” que tindrà lloc durant aquesta tardor i hivern.

El cicle comptarà amb ponents experts en diverses matèries que, des d’una visió històrica però també  recent, ens ajudaran a entendre una mica més diverses problemàtiques de la societat actual i els diferents contexts polítics que regeixen el món en que vivim. El cicle “Parlem de...” no pretén només oferir unes ponències dirigides, sinó crear també un espai de debat col·loquial i bidireccional on hi hagi intercanvi d’idees i opinions.
L’entrada a les xerrades és gratuïta amb taquilla inversa i els beneficis aniran destinats a cobrir les despeses de desplaçament dels ponents.
Us hi esperem!

 

 

Participació