El Fòrum del Talent Solsona i Cardona organitza dos debats sobre la reforma horària i el binomi dones i tecnologia

La primera sessió serà dimecres vinent i anirà a càrrec de Fabian Mohedano

per Redacció, Solsona, 9 de novembre de 2017 a les 16:56 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Fabian MohedanoEl Fòrum del Talent Solsona i Cardona, impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local, organitza dos debats abans de final d’any sobre la reforma horària i el binomi dones i tecnologia. La primera cita serà dimecres vinent, dia 15, a dos quarts de nou del vespre al saló de les Homilies d’Organyà, on el promotor de la Iniciativa per a la Reforma Horària, Fabian Mohedano, encetarà la sessió parlant sobre aquest projecte.


Aquest primer espai de debat porta per títol “Millorar en salut i qualitat de vida: la proposta de la reforma horària”. En la primera part de la sessió, Fabian Mohedano, que també és diputat, exposarà els aspectes més importants de la Iniciativa per a la Reforma Horària, entitat que treballa per impulsar una transformació social a través d’un canvi d’horaris. A continuació, es donarà pas a l’intercanvi de reflexions i al debat entre els assistents.
El 13 de desembre, Núria Salán
La segona convocatòria serà el 13 de desembre a la mateixa hora i al mateix lloc. Núria Salán, investigadora i professora al Departament de Ciència dels materials i Enginyeria metal·lúrgica de la UPC de Terrassa i presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia, oferirà una xerrada titulada “Dones, ciència i tecnologia, una cursa de fons”.
Aquests espais de debat tenen per finalitat permetre als agents econòmics i socials del territorial, i a la ciutadania en general, conèixer i reflexionar sobre conceptes i maneres de fer relacionats amb l’economia social, el talent i l’empresa, la cooperació, experiències innovadores, persones i organitzacions.

L’assistència als dos actes és oberta a tothom i gratuïta, si bé l’organització agrairà la inscripció prèvia. Es pot fer en línia a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a [email protected], o bé trucant als telèfons 973481009 o 938692287.
L’objectiu del Fòrum del Talent Solsona i Cardona, iniciat el març del 2016, és repensar el model socioeconòmic del territori a partir del debat conjunt dels sectors públic i privat. El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels programes de suport al desenvolupament local.

 

Participació