Solsona convoca el 15è Concurs de Postals de Nadal

La regidoria de Cultura fa una crida a les entitats perquè informin sobre els actes d’agenda abans del dia 17

per Redacció, Solsona | 6 de novembre de 2017 a les 16:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 6 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

(ARXIU) Proposta de Jaume Pla, guanyadora de l'any passat


La regidoria de Cultura convoca el 15è Concurs de Postals de Nadal per escollir la il•lustració de la nadala de l’Ajuntament i la portada de l’agenda d’activitats d’aquest any. Les bases es mantenen idèntiques a les de les darreres edicions. El termini per presentar propostes es tancarà el dia 22 d’aquest mes. 

 
Les tècniques del disseny són lliures i la temàtica s’ha de centrar en les festes nadalenques. Pel que fa a les mides, cal que l’obra sigui de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. Cal fer arribar els treballs a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament fins al dia 22 a la una del migdia. L’obra guanyadora es premiarà amb 150 euros i el lliurament tindrà lloc el dia 12 de gener a les set de la tarda a la sala de plens. Les bases es poden consultar en línia a l’apartat de documents de la web de l'ajuntament.

 
L’any passat van prendre part en aquest concurs una seixantena de treballs, amb una elevada participació de l’alumnat de l’escola Setelsis. La proposta seleccionada va ser la de Jaume Pla, un dibuix realitzat amb carbonet. 

 
D’altra banda, la regidoria de Cultura ha demanat a totes les entitats solsonines que li facin arribar informació de les activitats d’interès general que vulguin incloure dins l’agenda cultural de Nadal. Per tal de disposar de suficient temps per editar-la, es demana que s’enviï abans del dia 17 d’aquest mes a cultura@ajsolsona.cat, o bé es faci arribar al consistori mitjançant una instància presentada a l’OAC. 
 
A l’agenda hi tenen cabuda actes i activitats que es duguin a terme a Solsona entre la segona quinzena de desembre i la primera de gener. Es preveu editar-ne 3.500 exemplars, que es distribuiran gratuïtament a les llars de la ciutat. 
 
 

 

Participació