Sorteig

Guanyadora d'entrades a Assaig sobre la lucidesa

Dissabte 4 de novembre a les 10 de la nit

per Redacció, Solsona, 2 de novembre de 2017 a les 17:36 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El Trau, Festival d'arts escèniques de tardor de Solsona, torna a portar al Tatrau la companyia La Danesa amb un espectacle sobre la corrupció del sistema democràtic.


La companyia La Danesa torna al Tatrau Teatre per representar-hi Assaig sobre la lucidesa, una adaptació per Jumon Erra d'un text del Premi Nobel de literatura Jose Saramago. Tracta sobre la corrupció des d'una mirada crítica als mecanismes de poder. Se n'ha programat una única funció, el dissabte 4 de novembre a les 22 h.

Assaig sobre la lucidesa és la segona obra d'una nova edició del Trau, el Festival d'arts escèniques de tardor de Solsona, organitzat per Lacetània Teatre al Tatrau. Les entrades valen 10 euros. Es podran adquirir anticipadament a l'Oficina de Turisme. 
 
Per Gentilesa de Lacetània Teatre, NacioSolsona sorteja 2 entrades per a la funció del dissabte 4 de novembre i la guanyadora ha estat
MARTA PLANAS VILAFRANCA


 

 

Participació