Cementiri de Sant Andreu de Linya (Navès)

per Antonio Mora Vergés , Solsonès, 20 d'octubre de 2017 a les 21:46 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


Retratava la capella del ‘ sant Crist absent’ de Sant Andreu de Linya visible des de la carretera, i al que s’accedeix des del camí que mena a l’església, en el que no hi ha cap indicació.
 

Foto: Antonio MoraEls cossos mortals dels navesencs - d’aquesta parròquia de Sant Andreu de Linya - que han lliurat l’ànima al senyor descansen aquí, a tocar quasi d’un altre fossar, on s’enterraven els estalvis d’alguns inversors : -
http://territori.scot.cat/cat/notices/2012/03/pla_urbanIstic_lago_de_linya_navEs_3090.php


el miratge ha deixat només en el paper, la restauració del nucli de Sant Andreu de Linya per convertir-lo en un restaurant i construir l’hotel i el centre de salut ,...., i la resta d’infraestructures que devien estar acabades l’any 2015, amb l’excepció del palau de congressos i la planta embotelladora, que no tenien cap data d’execució prevista.

Sant Andreu de Linya, Navès, el Solsonès, Lleida, Catalunya,.., en qüestions econòmiques passaven del somni al malson.

Foto: Antonio MoraProp del fossar es troba l’edifici que aixoplugava l’escola pública des de molt abans de la dictadura franquista; la mal dita ‘ pau dels cementiris’ pesa com una llosa damunt d’aquestes terres.

Foto: Antonio Mora

 

Participació