Un concurs de logotip i una campanya a les xarxes socials enceten els 50 anys de l'Escola Setelsis

per Redacció , Solsona, 18 d'octubre de 2017 a les 20:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Les activitats entorn del 50è aniversari de l'Escola Setelsis van avançant. Les dues primeres accions que es fan públiques són el concurs del logo del 50è aniversari i la campanya #50anysEscolaSetelsis#joambEscolaSetelsis#jovaigestudiaralEscolaSetelsis a les xarxes socials. A continuació us donen a conèixer les bases del concurs del logo i us animem a participar-hi:
​Bases del concurs de logotip en commemoració del 50è aniversari de l’Escola Setelsis

 Objectiu
-          L’objectiu del concurs és seleccionar el logotip que commemori el 50è aniversari de l’Escola Setelsis.

-          Entenem com a logotip el distintiu gràfic que identificarà el 50è aniversari de l’Escola Setelsis.
-          El logotip ha de ser gràfic, concís, que es pugui conèixer fàcilment i identificable amb la nostra escola.

 
 Com participar-hi
-          Pot participar en el concurs tothom qui tingui o hagi tingut relació amb l’Escola Setelsis.
-     El fet de participar en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases, així com la conformitat amb les decisions del jurat. Tots els logotips que no compleixin les bases s’exclouran del concurs. 
 
Les propostes
 -          Les propostes hauran de contenir un dibuix que es relacioni clarament amb la nostra escola amb el text: ESCOLA SETELSIS 50è ANIVERSARI.
-          El procediment d’elaboració dels originals és lliure, sempre que no presentin cap dificultat per a la seva reproducció. També caldrà presentar una versió en blanc i negre, a l’efecte de reproduccions a diaris, fotocòpies, etc.
-          Els participants es responsabilitzen que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi.
-          La composició del logotip es presentarà en un full DIN-A4, i en suport digital amb les diferents versions del logotip i amb el format adequat per adaptar les mides a les necessitats.
-          Els treballs s’han de presentar de manera individual. Cal presentar-los juntament en un sobre tancat, dins del qual hi figuraran les dades del concursant (nom i cognoms, adreça postal, adreça electrònica i telèfon de contacte). A la part externa del sobre cal indicar el lema del treball: ESCOLA SETELSIS 50è ANIVERSARI i el pseudònim, que també s’indicarà al dors de l’original.
-          Es pot presentar un màxim de dues propostes per persona.
-          Els originals s’han de presentar en horari escolar o per correu postal a:
Escola Setelsis, Avinguda Cardenal Tarancón 20, 25280 Solsona
Calendari
-          El període de presentació comença el dilluns 16 d’octubre i finalitza el divendres 1 de desembre de 2017 a les 5 de la tarda.
 Jurat
-          El logotip serà publicat com a imatge de l’Escola Setelsis durant el 2018, any de la commemoració.
-          El Jurat estarà format per la comissió del 50è aniversari.
-          El logotip guanyador quedarà en propietat de l’Escola Setelsis.
-          Es podran fer els ajustaments que es considerin oportuns per a l’acompliment adequat de la imatge a la impressió.
-          El Jurat es reunirà el dia 4 de desembre de 2017.
-          El guanyador del concurs tindrà el reconeixement de la Comunitat Escolar el darrer dia lectiu del mes de desembre.
-          L’Escola Setelsis es reserva el dret de modificar aquestes bases sense previ avís.
 

 

 

Participació