L’associació Amisol posa en marxa un nou Servei d’Inserció Laboral anomenat Enllaç

El Servei s’adreça a persones que disposin del certificat de discapacitat psíquica i/o malaltia mental que estiguin interessades en treballar a l’empresa ordinària.

per Redacció, Solsonès, 23 de juliol de 2018 a les 17:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de juliol de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El principal objectiu és que les persones participants, mitjançant itineraris personals d’inserció, tinguin la possibilitat d’incorporar-se en el mercat laboral ordinari. Aquests itineraris estaran guiats i supervisats per un preparador laboral i s’adaptaran a les necessitat de cada persona, oferint formacions en competències bàsiques i transversals, formacions en noves tecnologies, tutories individuals, possibilitat de realització de pràctiques en empreses, suport en la recerca de feina, i seguiment i suport a la inserció per consolidar el lloc de feina.

La data prevista d’inici del servei serà el setembre del 2018.


Per tal d’explicar el nou servei i per aclarir qualsevol dubte, es durà a terme una sessió informativa el proper dimarts dia 31 de juliol a les 11h a l’aula Castanyer, situada a la 2a planta del Centre Tecnològic i Forestal de Catalunya – pujada del Seminari 2.

Si esteu interessats/des en formar part d’aquest programa poseu-vos en contacte amb Marta Casals al correu mcasals@amisol.cat o bé al 973482304.

Us hi esperem!

Pot ser una bona oportunitat per trobar una feina que t’agradi!
 

 

Participació