La Caminada Popular de Navès arriba a la 9a edició

Dissabte 30 de setembre

per Redacció , Navès, 28 de setembre de 2017 a les 10:32 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Un dels primers actes de la Festa Major de Navès, que organitza l'Associació de Joves de Navès, és la caminada popular, que enguany arriba a la 9a edició.

Després d'uns anys de sortides des de diferents punts del municipi, aquest any sortirà des de la Sala d'Esplai mateix. La ruta visitarà la parròquia de Linya.
Sortiran cap a l'escola i trencaran a la dreta cap a cal Rebetó, abans d'arribar a la casa entraran a l'Obaga de Martins i travessaran cap a Duocastella per a esmorzar.

Des d'allà, qui vulgui fer la ruta curta, agafarà cap a la Creu del Pentiné i travessarà fins a can Cols. Des d'allà travessarà cap a Viladàs per tornar pel costat de la carretera fins a la Sta Llúcia.
La ruta llarga baixa tranquilament per cal Passavent i el Pla d'Abella, i remunta per la Guingueta fins arribar a St. Andreu de Linya, el punt més alt de la ruta. Des d'allà es despenja pel reguer de la sala fins travessar la rasa d'Albareda per l'horta de Can Cols. Un cop a l'altra banda de rasa, puja fins a la Casanova d'Albareda i s'enfila cap a Viladàs per retornar al punt de sortida.


Dades d'interès
Dia: Dissabte 30 de setembre
Lloc de sortida i inscripció: Sala d'Esplai de Navès
Hora: Inscripcions a 2/4 de 9 del matí
Sortida: A les 9 del matí
Preu d'inscripció: 5 euros
Inclou esmorzar (entrepà de botifarra o formatge, begudes i cafès) i avituallaments durant la ruta; i un record  per a tots els assistents al finalitzar-la.
Dues rutes, de 8,6 Km i 13,5 Km.
 
Ruta llarga
La ruta llarga té un desnivell màxim de 125m i l'acumulat és d'uns 400.
Ruta curta
La ruta curta té un desnivell màxim de 100 m i l'acumulat és de poc més de 200.
 

 

Arxivat a:
Esports, caminada, Navès
Participació