S’organitza a Solsona una acció formativa per trobar feina amb un nou format

El programa tindrà l’acompanyament del coach Moisès Gonzàlez i la psicòloga Montse Rodrigues

per Aj Solsona, Solsona, 25 de setembre de 2017 a les 15:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Participació de Moiacció a una activitat del Fòrum del Talent, a principi d’any Foto: Aj SolsonaEl Servei Connectem de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona (Adlsolcar) obre les inscripcions per a un nou curs que té per objectiu ajudar a trobar feina. Tot i que s’han dut a terme diverses formacions amb aquesta finalitat, el curs “Anem per feina!” aposta per un nou format consistent a potenciar el talent individual de manera grupal. Comença a Solsona el 9 d’octubre i finalitza el 30 de novembre amb un total de 78 hores.


Amb l’acompanyament del coach Moisès Gonzàlez i la psicòloga Montse Rodrigues, de l’empresa consultora Moiacció, es treballarà el desenvolupament personal i les habilitats que entren en joc en el procés de recerca de feina. La formació es repartirà en nou sessions, majoritàriament en dilluns, de nou del matí a tres de la tarda, i entre sessió i sessió es durà a terme un treball en grup, en què el talent individual de cada participant es posarà al servei del conjunt. El curs tindrà una primera fase d’aprenentatge i una segona, d’execució. 


En aquesta segona part l’equip treballarà per clarificar els objectius professionals dels seus membres, desenvolupar competències, millorar l’autoconeixement i enfortir els talents. Igualment, es donarà suport emocional als participants en el procés de reconfiguració de la seva trajectòria personal i professional. L’objectiu col·lectiu és trobar alternatives creatives per assolir l’èxit en la recerca de feina.

“Anem per feina!” és una proposta formativa adreçada preferentment a persones en situació d’atur, però també és oberta a aquells que vulguin millorar el lloc de treball. Les inscripcions es poden cursar fins al 4 d’octubre per correu electrònic, a serveiconnectem@adlsolcar.cat, o bé per telèfon, al 973481009. Ho organitza la regidoria de Promoció Econòmica, per mitjà del Servei Connectem de l’Adlsolcar, i ho subvenciona el Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del projecte Treball als barris.   

Peu de foto:
 

Arxivat a:
Economia, treball
Participació