Concurs

El cerdà Esteve Ribero amb la gossa Yuta guanya el XII Concurs d'Odèn

Èxit de públic i espectacle a l’Era de Piló del Montnou (Odèn)

per Redacció, Odèn, 14 d'agost de 2017 a les 18:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El guanyador de l'edició d'enguany, Esteve Ribero Foto: Comissió Organitzadora


El diumenge 13 d’agost s’ha celebrat el XII concurs de gossos d’atura d’Odèn. Nombrosa assistència de públic ha pogut gaudir al paratge de l’Era de Piló del Montnou (Odèn) d’un matí de temps radiant i de l’actuació dels millors gossos dels pastors de Catalunya.

Hilari Novillo s'ha emportat el segon lloc Foto: Comissió Organitzadora


Durant més de tres hores s’han pogut observar les habilitats dels gossos dels pastors concursants en aquest event internacional de gran nivell. A part dels pastors d’aquí de primer nivell: Hilari Novillo, José Maria Pleguezuelos, Jordi Muxac, Mercè Ribot, Esteve Ribero i Eloi Flaujat, també s’ha comptat amb la presència dels pastors del País Valencià Juli Bayot i Ismael Boix, els bascos Victor Bengoetxea i Javier Olaciregui i amb el francès Andrè Collobert.

El francès André Collobert s'ha emportat la tercera posició Foto: Comissió Organitzadora


El guanyador ha estat Esteve Ribero (La Cerdanya) amb la gossa Yuta, el segon lloc l’ha ocupat el pastor de Santpedor Hilari Novillo amb la gossa Whitney i en tercer lloc s’ha classificat el pastor de la Bretanya francesa André Collobert amb la gossa Mylka.
 

Foto: Comissió Organitzadora


Aquest concurs es pot dur a terme amb la col.laboració desinteressada dels veïns d’Odèn, del suport del Consell Comarcal del Solsonès i del patrocini de l’ajuntament d’Odèn i de la Diputació de Lleida.

Foto: Comissió Organitzadora


Tot el que s’ha pogut veure a l’escenari de l’Era de Piló no seria possible sense la col·laboració especial de la família d’Encies que aporta el seu ramat amb el seu amo Florenci Serra al front. Un ramat que ja porta tres generacions de la família de la casa mantenint la mateixa raça.
 

Foto: Comissió Organitzadora

Foto: Comissió Organitzadora

Foto: Comissió Organitzadora

 

Participació