Conveni amb els ajuntaments d’Olius i Sant Llorenç de Morunys en matèria d’arquitectura

per Redacció, Solsonès, 8 d'agost de 2017 a les 17:18 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 d'agost de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

L’Ajuntament d’Olius, l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys i el Consell Comarcal del

Solsonès han signat un conveni pels servei d’arquitecte municipal als esmentats municipis.
Fruit d’aquesta col·laboració entre administracions, els ajuntaments d’Olius i Sant Llorenç assumiran un terç cada un del cost del servei, mentre que el terç restant serà assumit pel propi Consell Comarcal del Solsonès.

El servei d’arquitectura, contempla actuacions com l’elaboració d’informes tècnics necessaris per a la concessió de llicències d’obres, llicències d’activitats, concessió de llicències d’obertura d’indústries i d’altres que ho requereixin, realitzant les inspeccions i comprovacions necessàries per aplicar les actuacions requerides en matèria de planificació i gestió urbanística, intervenint directament com a tècnic responsable d’aquest àmbit. Així mateix, la funció de l’arquitecte municipal inclou també resoldre consultes dels ciutadans que per nivell tècnic o casuística ho requereixin.
La presidenta del Consell Comarcal ha subratllat que “es tracta de fer accions en la línia de l’optimització de recursos i la col·laboració entre institucions”.

El vicepresident primer i conseller comarcal d’urbanisme, obres i camins en funcions, Benjamí Puig ha volgut destacar que fruit d’aquesta col·laboració entre el Consell Comarcal i els ajuntaments d’Olius i Sant Llorenç se’n desprèn “un millor servei al ciutadà i potenciar una resposta més àgil a les seves necessitats”

 

Participació