Set equips han disputat la 34a Hora de Resistència de Natació de Solsona

L'equip Nova Generació ha guanyat amb 4.872 metres

per Redacció
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Guanyadors de la categoria de menors de 16 anys Foto: Ramon Estany

Les piscines municipals de Solsona han celebrat aquest dissabte una de les competicions amb més tradició de l’estiu solsoní, la 34a Hora de Resistència de Natació. Hi han concorregut cinc equips, dos de la categoria de menys de 16 anys i cinc de més de 16 anys.
 El lliurament de premis, que ha comptat amb obsequis de la UBIC, ha anat a càrrec del regidor d'Esports de Solsona, Ramon Xandri.

En la categoria de menors de 16 anys, ha guanyat l'equip Pera Escalivada, amb 3.738 metres i format per Gerard Redorta, Andreu Sances, Abril Altarriba i Pol Ribera. L'altre equip de la categoria, els Not Named, han fet 3.276 metres, i estava format per Guillem Sances, Paula de la Osa, Júlia Moliner i Alba Torremorell.
Els guanyadors de la categoria de majors de 16 anys han estat els Nova Generació, amb 4.872 metres, formats per Marc Ariza, Arnau Rodriguez, Judit Merino, Ferran Sala i Arnau Sala.

Nova Generació, campions de l'Hora de Resistència 2017 Foto: Ramon Estany

Uns veterans Foto: Ramon Estany

Un altre dels equips participants amb medalla Foto: Ramon Estany


 
 
Participació