Bona resposta del jovent solsoní a la 7a edició del cap de setmana jove

per Redacció, Solsona, 12 de juliol de 2017 a les 09:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Sopar popular a la Plaça Major


La passada nit del dissabte 9 de juliol es va celebrar la 7a edició del Cap de Setmana Jove organitzat per Joventut Solsonina. Enguany es va voler reformular i reestructurar el programa original d'aquest acte. Així doncs, l'entitat va decidir suprimir l'activitat "Arts a la Plaça", que se celebrava en el marc del cap de setmana a causa de la poca participació en els darrers anys.

L'organització va dur a terme el tradicional sopar popular a la plaça Major, que va comptar amb una participació de 150 assistents. Des de l'entitat, es valora molt positivament la resposta del jovent solsoní, no només per l'assistència al sopar, sinó també per la predisposició a participar en la dinàmica de jocs d’animació impulsada per la mateixa entitat. 
Seguidament, l'ambient es va traslladar fins a la sala polivalent amb una Batxaranga imparable, que va sumar-se a la festa i la va multiplicar. 
Txingao Versions i els DJ’S PD Martillín es van encarregar de culminar la nit. El concert va tenir una molt bona acollida amb uns 500 participants aproximadament. 
Tot i la pluja esporàdica durant el sopar, des de l'entitat es vol agrair la participació de tots aquells que van fer possible la nit Jove. A més a més, aprofiten per animar al jovent solsoní a seguir sumant-se als pròxims actes com la festa major de la ciutat. L’associació ja fa mesos que prepara els esdeveniments joves de la festa major solsonina i assegura la introducció de canvis i nous esdeveniments en el transcurs de la festa. Segons membres de Joventut, els canvis pretenen garantir la festa major jove que els solsonins mereixen. 

L’organigrama de Joventut Solsonina vol recordar que són una associació sense ànim de lucre, i el Cap de Setmana Jove és un esdeveniment econòmicament autogestionat.
 

 

Participació