Arranjament de la pavimentació de la carretera de Besora

El Consell Comarcal millora el ferm d’aquest camí d’interès comarcal que uneix la carretera de Berga amb Coll d’Arques

per Redacció , Solsonès, 21 de juny de 2017 a les 16:17 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta setmana el Consell Comarcal del Solsonès ha culminat els treballs d’arranjament i millora de la pavimentació del camí que va de la C-26 a Coll d’Arques, un dels camins d’interès comarcal del municipi Navès.


Aquesta actuació, una de les que ha suposat un cost més elevat de les que l’ens comarcal ha portat a terme darrerament, ha consistit en l’arranjament de la capa de rodament en els trams malmesos d’aquest camí mitjançant el fressat mecànic de les superfícies malmeses, la neteja d’aquestes prèvia aplicació del reg d’imprimació i l’estesa i compactació d’una o dues capes de mescla bituminosa en calent (aglomerat asfàltic).

Les obres han estat executades pel Consell Comarcal del Solsonès i assumides per aquesta mateixa entitat amb una aportació econòmica de la Direcció General de Polítiques de Muntanya del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Amb aquesta actuació, el cost de la qual supera els 93.000 euros, es pretén deixar en perfectes condicions per al trànsit de vehicles una de les artèries principals que recorren el municipi de Navès, la qual requeria una actuació urgent.

El president per delegació del Consell Comarcal, Francesc Xavier Mas, i el conseller comarcal d’urbanisme, obres i camins, Josep Colell, s’han mostrat satisfets per aquesta actuació que consideren prioritària i que ajudarà a mantenir els camins i a millorar el trànsit per aquesta carretera.

 

 

Arxivat a:
Municipis, carreteres, Busa, obres
Participació