1 de 10

Els solsonins descobreixen en una exposició les diferents facetes del Manelet

per Ramon Estany, Solsona | 18 de juny de 2017 a les 08:25 |

La Patinfanjàs s'ha dirigit a la sala d'exposicions tocant un dels seus pasdobles Foto: Ramon Estany


En finalitzar l'acte de presentació del llibre sobre els Casserras, s’inaugurà aquest dissabte l’exposició instal·lada al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató.

Aquesta exposició ens mostra les diferents facetes de Josep Manel Casserras i Solé, el Manelet. La mostra es divideix en diferents àmbits, cadascun dels quals ens apropa a la persona del Manelet. S'hi reflecteix des de l'aficionat al motor, passant pel músic i fundador de l'Orquestra Patinfanjas, el restaurador, el pintor i el més conegut, l'escultor de gegants.
El públic, acompanyat de la Patinfanjàs, s'han acostat fins a la Sala d'Esposicions, a la Biblioteca Comarcal, per visitar per primera vegada aquesta mostra, que es podrà veure fins l'11 de setembre, en l’horari de l’equipament, tot i que diumenge de Corpus també estarà oberta durant la tarda de cinc a vuit.
L'exposició ha estat realitzada per la comissió d’homenatge i la regidoria de Cultura amb la col·laboració de la família de J. Manel Casserras. Es podrà visitar

Conformen la mostra una moto clàssica que el Manelet va restaurar, escultures, motlles de peces de gegants, esbossos, i pintures de diferents tècniques i cartells, entre d’altres, acompanyats de plafons explicatius que ens acosten a la seva vida i obra.
 

La vídua i les filles del Manelet, entrant a l'exposició Foto: Ramon Estany

Plafons explicatius ens acosten a la seva vida i obra Foto: Ramon Estany

Petits i grans gaudeixen de l'exposició Foto: Ramon Estany

Detall d'escultures de peces de gegants Foto: Ramon Estany

El motor era un altra de les aficions del Manelet Foto: Ramon Estany

 

Participació