Es refan les cunetes de Miravé amb formigonat

El Consell Comarcal executa les obres consistent en la construcció de la cuneta plana o americana

per Redacció , Pinell, 16 de juny de 2017 a les 15:35 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
 
El Consell Comarcal segueix amb les actuacions de millora d’alguns trams de l’extens recorregut d’algunes de les vies que transcorren per la comarca. Si la setmana passada explicàvem que l’ens comarcal estava executant la col·locació de barreres de protecció al terme municipal d’Odèn per a la millora de la seguretat, ara és a Pinell, concretament al camí que va de la C-149a, coneguda com a carretera de Sant Climenç, fins a Miravé.
Les obres han estat executades pel Consell Comarcal del Solsonès i assumides per la pròpia entitat amb una aportació econòmica de la Direcció General de Polítiques de Muntanya del Departament de territori i sostenibilitat.

L’actuació ha consistit en el buidat de terres de les cunetes i el seu perfilat i l’estesa de formigó per a la formació de les cunetes d’una amplada d’1 metre, la construcció d’un gual per accés a una finca i un pas formigonat amb tubs per accedir a un nou camp de conreu.
Amb aquesta actuació, que ascendeix a uns 23.000 euros, es pretén assegurar l’asfaltat del camí que va fins a la parròquia de Miravé, ampliar la plataforma del camí i a la vegada millorar la seguretat i el drenatge de la carretera.

El president per delegació del Consell Comarcal, Francesc Xavier Mas, i el conseller comarcal d’urbanisme, obres i camins, Josep Colell, s’han mostrat satisfets per aquesta actuació que consideren prioritària i que ajudarà a mantenir els camins i a millorar el trànsit per aquesta carretera.

 

 

Participació