S’instal·len barreres de protecció a diversos camins d’Odèn

El Consell Comarcal executa les obres d’instal·lació de tanques a 3 camins

per Redacció , Odèn, 9 de juny de 2017 a les 15:11 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 9 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Des de fa pocs dies el Consell Comarcal ha finalitzat les actuacions d’instal·lació de barreres de protecció als camins d’interès comarcal de l’Hostal de Cirera a Cambrils, camí de Montnou a Coll de Jou i camí d’Odèn a Orrit i Cap del Pla, obres que han estat executades pel Consell Comarcal del Solsonès i assumides per la pròpia entitat amb una aportació econòmica de la Direcció general de polítiques de muntanya del Departament de territori i sostenibilitat.


L’actuació ha consistit en la col·locació de barreres de protecció i seguretat en els trams dels camins on encara no n’hi havia, buscant prioritzar la col·locació de barreres en punts que presentin perill de caiguda.

Amb aquesta actuació, que ascendeix a quasi 17.000 euros, es pretén millorar diferents infraestructures d’accés al municipi i que donen servei a un nombre important de masies.


El president per delegació del Consell Comarcal, Francesc Xavier Mas, i el conseller comarcal d’urbanisme, obres i camins, Josep Colell, s’han mostrat satisfets per aquesta actuació que consideren prioritària per la seguretat d’aquestes vies del municipi d’Odèn.

 

 

Participació