Alumnes de l'Escola Arrels de Solsona creen un himne per la lluita contra l'Alzheimer

No em demanis que recordi, que canta en Salva Racero de Lax'n Busto, cridada a ser la banda sonora de tot pel que fa a la malaltia

per Redacció, Solsona, 2 de juny de 2017 a les 08:45 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juny de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Caràtula del tema musical dissenyada per Pere Cuadrench

No em demanis que recordi. Així comença la cançó iniciativa d'un grup d’alumnes de tercer d’ESO de l’escola Arrels de Solsona, on hi col·labora el cantant de Lax’n’Busto Salva Racero. El tema està cridat a convertir-se en l'himne en la lluita contra l'Alzheimer a Catalunya, per la seva lletra, senzilla i emotiva, i una melodia suau amb uns arranjaments perfectes.

Els alumnes de l'Escola Arrels que han creat el tema musical, amb representants de l'AFABBS Foto: Escola Arrels


La iniciativa va sorgir arran d'un treball que havíen de fer dins d'una assignatura de tercer d'ESO a l'escola Arrels. Es tractava de que els alumnes triéssin una entitat solidària amb la qual col·laborar, i l'escollida va ser l’AFABBS, (Associació de Familiars d'Alzheimer Bages, Berguedà Solsonès). Si bé al principi van pensar en organitzar una caminada solidària, van creure que seria manera de fer-ho més original creant aquesta cançó, amb la idea de que així arribés al màxim de gent possible. Gràcies a un alumne amb coneixements musicals i la col·laboració de Salva Racero, cantant dels Lax'nBusto, va sorgir el tema No em demanis que recordi.

Ara ja estan treballant en el videoclip, que esperem veure el més aviat possible. Mentres, es pot escoltar aquí mateix:

 

Participació